Om oss

Vi är ett ledande profilföretag i Sverige och har många års erfarenhet av branschen. Det ska vara kul och enkelt att handla av oss och vi siktar alltid på högsta servicenivå. Med över 10.000 profilprodukter i vår webbshop har vi ett av marknadens största sortiment. Vi har något för alla företag och alla tillfällen!

Sortimentet

På vår hemsida hittar du ett enormt sortiment av profilprodukter. Vi samarbetar med marknadens bästa leverantörer för att kunna tillhandahålla profilprodukter i alla prisklasser.

Din profil är viktig

Vi hjälper till med förädling oavsett metod. Kontakta oss om du har funderingar kring hur just ditt företag kan profilera sig på bästa sätt.

Vår affärsidé är att sälja och marknadsföra produkter som stärker våra kunders företag och varumärken. Detta gör vi genom att vara en helhetsleverantör av presentreklam, profil- och yrkeskläder till företag och kommuner.

Service

Tack vare lång erfarenhet av branschen kan vi ge snabba och korrekta svar på dina frågor. Att du som kund är nöjd, är alltid viktigast för oss.

Historia

Vi startade vår verksamhet 2002 med profilkläder samt presentreklam, utökade sedan verksamheten 2004 med yrkeskläder och skor. Vi har sakta men säkert växt tillsammans med våra kunder och är i dag 5 anställda.

Vi finns i Bålsta 45 km n.v om Stockholm med vår butik, utställning, ateljé, lager och kontor. Att ha allt samlat på ett ställe bidrar till att vi alltid kan ge den absolut bästa servicen till våra kunder.

Korta fakta

Bolagsnamn
Mälarprofil i Bålsta AB
Org.nummer
5566239884
Telefonnummer
0171-44 88 80
E-postadress
info@malarprofil.se pierre@malarprofil.se