Vi som arbetar på Mälarprofil

Pierre Segerud - VD / Projektledare

Gammal i gemet, över 30år i profilbranschen och har drivit Mälarprofil i över 20år. Älskar verkligen mitt jobb och har stor passion för företagandet. Fritiden spenderas gärna på sjön eller på skidorna i Vemdalen med familj.

Epost: pierre@malarprofil.se
Tfn: 0709-304150

Marika Koivisto - Projektledare

Trots min unga ålder(haha) har jag firat tennbröllop inom profilbranschen och jag älskar varje dag. Att få vara kreativ och göra det lilla extra är det som får mig att gå extra milen.

E-post: marika.k@malarprofil.se
Tfn: 073-1419253

Ulla-Maija Utriainen - Ekonomi/Yrkeskläder

Mälarprofil's finska lejon, lever för golf & padel. Förutom att jag tar hand om företagets ekonomi så är jag också ansvarig för Yrkeskläderna och ser till att rätt produkter finns hemma.

E-post: ulla-maija@malarprofil.se
Tfn: 0708-505574

Marika Isaksson - Yrkeskläder / Butik

Jag är ny i branschen men har verkligen hittat hem i mitt arbete på Mälarprofil, jag stortrivs varje dag! På fritiden tar jag varje chans jag får att segla och vara ute i naturen.

E-post: marika.i@malarprofil.se
Tfn: 072-2348857

Melina Eivhammar - Grafisk formgivare

Yngst i gänget men älskar mitt jobb och brinner för grafisk formgivning. På fritiden fotograferar jag en hel del, men det blir även mycket sport som innebandy och fotboll.

E-post: melina.e@malarprofil.se

Fanta - Butikshund

På fritiden älskar jag långa promenader och gärna tugga i mig en del harpluttar på vägen ;) Jag möter kunderna med skall men det är bara av ren glädje, rår inte för det.

E-post: Går ej att mejla mig